Onze online marketing diensten

Wij bezorgden ruim 250 bedrijven in Nederland een top resultaat.

Heeft u vragen? Stel ze hier
Team van specialisten 100% spam proof
Team van specialisten Al onze backlinks zijn https beveiligd
Team van specialisten Alle blogs zijn uniek van elkaar
Team van specialisten Unieke 70+(!) DR backlinks
Team van specialisten Zelf uw eigen zoekwoorden kiezen
Team van specialisten De hoogste kwaliteit backlinks en blogs

Wat houdt SEO precies in?

Wilt u met uw bedrijf bovenaan in de top van Google komen? Dan moet u werken aan uw SEO. SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization dit houdt in dat door SEO toe te passen, een website optimaliseert voor Google, waardoor de website beter vindbaar zal zijn in de gratis zoekresultaten van Google. SEO is zeker niet iets wat je zomaar zonder enige kennis kunt uitvoeren.

U kunt er zelf wel mee aan de slag gaan, maar na een lange tijd zult u nog het gewenste resultaat niet zien. Het is niet iets dat je aan kunt zetten of wat je installeert op je website. Het is ook geen kwestie van trucjes gebruiken om het algoritme van Google te manipuleren. Let wel op dat zoekmachine optimalisatie een lange termijn strategie is.

U gaat niet van de ene op de andere dag hoog scoren in Google, er gaat een tijdje overheen voordat Google vertrouwen in uw website heeft. Waarna dit is gebeurd zal u steeds meer resultaat gaan zien.

Wat is een zoekopdracht?

Een zoekopdracht in Google duurt gemiddeld een halve seconde. Binnen die halve seconde zijn miljarden websites doorzocht op de door u ingetypte zoekwoorden. De websites zijn onderzocht op relevantie en daarnaar gerangschikt.

Waarom is SEO belangrijk voor uw bedrijf?

Hoger komen in Google moet essentieel zijn voor een bedrijf. Tegenwoordig wordt er bijna alleen nog maar gebruik gemaakt van Google. Voorheen bekeken mensen de advertentie pagina’s van kranten en andere niet digitale kanalen. Vandaag de dag zijn mensen veel sneller geneigd om toch even snel hun zoekwoord door de zoekmachines van Google te halen. Meestal bekijken mensen dan alleen de eerste en soms de tweede pagina, puur omdat het anders te veel moeite kost. Want zeg nou zelf, u kijkt vaak ook niet veel verder. Wanneer uw bedrijf op de derde pagina te vinden is zullen er misschien een paar mensen op uw website klikken, maar dat is niet de ideale situatie. De ideale situatie houdt in dat wanneer mensen op Google zoeken naar een bepaald zoekwoord wat relevant is voor uw bedrijf, u dan ook bij de top van de eerste pagina hoort. Hierdoor gaan mensen uw website veel meer voorbij zien komen en krijgt u veel meer bezoekers op uw website. Uiteindelijk zou dat ervoor zorgen dat uw verkoop toeneemt. Wij kunnen voor deze ideale situatie zorgen! Hoe wij dit doen leest u hieronder.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Wat houdt DR precies in?

U heeft de naam misschien al een paar keer voorbij zien komen op onze website, maar totaal geen idee waar het over gaat. De afkorting DR staat voor Domain Rating, in het Nederlands vertaalt naar domeinwaarde. Een domein is simpel gezegd uw eigen website, voor ons is dit dus https://rankingresults.nl. Een domeinwaarde is geen officiële score van de zoekmachines als Google zelf, maar het is bedacht door een van de marktleiders op SEO gebied namelijk Moz. Later zijn daar ook andere wereldwijde SEO bedrijven mee aan het werk gegaan en is dit een soort standaard meetinstrument geworden. Deze domeinwaarde wordt uitgedrukt in een score tussen de 0 en 100 en geeft aan hoe u presteert op het gebied van SEO. Hoe hoger deze score is hoe interessanter, beter en belangrijker de zoekmachines uw website vinden. Dit betekent dus dat wanneer u een hoge DR score heeft uw website in Google hoger in de zoekresultaten gaat voorkomen.

Hoe hoog moet mijn domeinwaarde (DR) zijn?

Een exact antwoord op deze vraag kunnen wij u niet geven, maar hier geldt wel hoe hoger uw score hoe beter het is. Een belangrijke factor zijn de scores van uw concurrenten. U kunt de domeinwaarde nu beter zien als een vergelijkende statistiek tussen u en uw concurrenten. Hebben zij een betere DR? Dan komen zij waarschijnlijk ook hoger dan u op de zoekpagina’s te staan. Hierdoor klikken uw potentiële klanten eerder op de website van de concurrent, puur omdat u lager dan hun in de Google zoekresultaten staat. Dit wilt u natuurlijk ten alle kosten voorkomen. Daar kunnen wij met onze producten voor zorgen!

Hoe verhoog ik mijn domeinwaarde (DR)?

Wanneer u hoger dan uw concurrenten staat op Google komen al deze potentiële klanten die u nu laat liggen bij u op de website. Het is voor u nu duidelijk dat een hoge domeinwaarde van grote invloed is op uw bedrijf. Maar hoe verhoogd u uw DR precies? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Wij bieden verschillende pakketten aan die uw DR optimaal zullen laten stijgen. Deze pakketten zijn allemaal geheel White-Hat proof. White-Hat SEO is het legaal optimaliseren van uw website. De website wordt geoptimaliseerd volgens de regels en richtlijnen van Google. Er wordt geen risico gelopen voor een afstraffing van Google wat resulteert in iets wat u totaal niet wil en zeer schadelijk zou zijn voor uw domein. Dit is wel het geval bij Black-Hat SEO. Er zijn verschillende bedrijven te vinden die nog steeds Black-Hat SEO aanbieden, maar die gaan u niet het gewenste lange termijn resultaat geven als dat wij u beloven. Wanneer u zelf backlinks gaat plaatsen in uw website kunt u weken zelfs maanden verder zijn voordat u pas resultaat ziet. De reden hiervoor is vrij simpel: Op internet zijn veel websites te vinden die aan backlink ruil doen. Per link die u op hun website mag plaatsen moet u er zelf weer één terug plaatsen op uw eigen website. Deze linkjes hebben een domeinwaarde (DR) die tussen de 20 en 60 ligt. Niet alleen bent u er dan zelf veel tijd aan kwijt, maar moet u ook steeds de linkjes van andere op uw eigen website toevoegen. Wij maken het veel makkelijker voor u door al deze zorgen weg te nemen. Wij hoeven geen toegang te hebben tot uw website, maar alleen uw URL is al voldoende. Tevens zijn al onze backlinks uniek van elkaar en hebben deze een DR van minimaal 70+ per backlink. Dit zorgt ervoor dat het ideale scenario (lees hierboven) bereikt wordt en u bij de top van Google behoort.

Wij doen alles voor u, zonder dat u vast zit aan een maandelijks pakket!

Vul vrijblijvend ons contacten formulier in.

Wat voor diensten levert Ranking Results?

Ranking Results is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw Google positie. Wij zorgen ervoor dat uw website interessant wordt voor Google, hierdoor stijgen uw posities binnen de Google zoeklijsten. Met onze pakketten garandeert ons team een stijging van uw website binnen de Google zoekresultaten. Zijn de resultaten niet naar wens? Dan krijgt u uw geld terug! (Lees hierover meer in onze algemene voorwaarden).

Hoe pakt Ranking Results linkbuilding aan?

Koopt u een van onze linkbuilding pakketten? Dan maken wij eerst een (geheel op onze kosten) uitgebreide analyse van uw website. Hieraan kan ons team zien wat het beste werkt voor uw website. Dit bespreken wij eerst uitgebreid met u zodat u precies weet wat wij gaan uitvoeren. Ranking Results heeft absoluut geen inloggegevens van uw website nodig en komt dus niet in de back-end van uw site. Alleen een URL van uw website is al voldoende voor ons. Hierdoor komen wij nooit in aanraking met uw bedrijfs- en/of klantengegevens en kunnen wij nooit uw website aanpassen. Binnen ons team hebben wij tekstschrijvers die zich bezighouden met de blogs plaatsen. Deze mensen schrijven mooie artikelen over bijvoorbeeld uw product of dienst. Deze blogs worden SEO proof geschreven en bevatten minimaal 500 woorden. In de blogs worden linkjes aangebracht naar de URL die u hoger in Google wil laten scoren. Ook voegen onze tekstschrijvers vijf zoekwoorden naar uw keuze toe aan de blogs waaraan de linkjes gekoppeld worden. Hierdoor stijgen de vijf uitgekozen zoekwoorden in de Google zoekresultaten. Tevens plaatsen wij onze blogs op websites met een minimale domeinwaarde van 75+(!), waardoor uw website veel interessanter gaat worden voor de Google zoekmachine. Deze blogs zijn totaal verschillend aan elkaar en elke tekst op elke blog is totaal anders ook wanneer u vaker een blog pakket bij ons zou kopen!

Wat houden onze backlinks in en waarom zijn deze zo belangrijk?

Onze backlinks komen van beveiligde websites om zo spam links te voorkomen. Bovendien hoeft u nooit wat toe te voegen of te veranderen aan uw eigen website wat met onze SEO campagne te maken heeft. Backlinks zijn externe links van andere websites die leiden naar uw eigen website. Deze links zijn zeer belangrijk, omdat dit wat zegt over de populariteit van uw website. Hoe meer backlinks uw website heeft hoe interessanter uw website voor Google wordt. Bekijk hier eenvoudig en gratis uw backlinks. Onthoud wel dat het niet alleen draait om kwantiteit, maar ook om kwaliteit! Wanneer uw website veel spam backlinks bevat blokkeert Google uw website automatisch van hun zoekresultaten. Dat scenario wilt u absoluut voorkomen! Onze backlinks zijn absoluut 100% spam proof en komen van sites met een minimale domeinwaarde van 75+(!). Deze websites zijn allemaal beveiligd en kunnen totaal geen schade toebrengen aan uw website. Ook voegen wij alleen branche gerelateerde backlinks toe aan uw website waardoor uw domeinwaarde extreem zou toenemen. Wij willen het beste voor u en uw bedrijf en daarom werken wij alleen met linkjes die extreem goed samenwerken met het Google algoritme.

Wanneer zie ik de eerste stijging in Google?

Dit vinden wij lastig te zeggen, aangezien dit met veel factoren te maken heeft. Onze manier van linkbuilding is zeker de efficiëntste aanpak om uw website snel en voorgoed te laten stijgen in de Google zoekresultaten. Dit zullen wij ook aan u laten zien door opnieuw een gratis analyse te doen van uw website en deze te vergelijken met de analyse die in het begin gemaakt is. Ranking Results garandeert met zijn pakketten u een plek binnen de top van Google.

Technologieën die we gebruiken

Het team van Ranking Results gebruikt de nieuwste technologieën en effectieve strategieën om uw doelen te bereiken.