De portfolio van Ranking Results

Onderstaande bedrijven zijn door ons gevraagd een onafhankelijke review te schrijven over de beleving die zij hebben gehad bij het afnemen van onze diensten. Deze reviews zijn geheel naar eigen zeggen ingevuld en hier hebben wij zelf niks aan veranderd.

U vraagt, wij Realiseren

Cars4Kids

is een kinderspeelgoed bedrijf uit Doetinchem. Zij hebben bij ons het Totaal Pakket C afgenomen. Dit pakket hebben wij binnen twee weken voltooid met een uitstekend resultaat! Toen Cars4Kids zich bij ons meldde hadden zij een totale domeinwaarde van 22 DR. In de tussentijd staan zij nu met elk (aan ons doorgegeven) zoekwoord bovenaan op Google. Ook is de totale domeinwaarde gestegen naar (op dit moment) 59 DR. Al met al is dit dus een zeer geslaagd resultaat!

Ons team vroeg Cars4Kids naar een reactie op onze diensten:
”Wij hebben al 15 jaar ervaring met online verkoop. We hebben al enkele malen samen gewerkt met andere linkbuilding bureau’s alleen werkte zij altijd met dure contracten van minimaal 1 jaar. Toen kwam Jordy van Ranking Results met zijn producten. Hier heb ik toen een totaal pakket C afgenomen. We zagen na enkele dagen de domeinwaarde stijgen. Ons team is heel blij met het resultaat en wat we ook heel fijn vinden is dat het pakketten zijn zonder contract. Hierdoor zaten we nergens aan vast. Ook hebben wij onze omzet zien groeien, doordat onze website hoger in Google is gekomen en meer mensen onze website hierdoor bezoeken. Ranking Results bedankt voor de fijne communicatie en de goede service!”

Seats4You

is een bedrijf uit Deinze (België) die gespecialiseerd zijn in meubels. Zij kwamen bij ons met de opdracht om zo hoog mogelijk te scoren in een aantal Belgische regio’s. Aangezien onze backlinks en blogs internationaal inzetbaar zijn is dit natuurlijk geen enkel probleem. De keuze is uiteindelijk gevallen op ons Totaal Pakket C. Alle wensen die zij hadden is door het plaatsen van dit pakket uitgekomen. Seats4You wordt nu veel beter gevonden en de website heeft een optimale ‘boost’ gekregen.

Ons team vroeg Seats4You naar een reactie op onze diensten:”Wij hadden in het begin onze twijfels, maar door de garantie die Ranking Results kon geven uiteindelijk toch dit grote pakket afgenomen. Het heeft ons zeker goed geholpen om meer klanten aan te trekken. Ook merken wij dat onze posities nu niet meer zoveel schommelen als voorheen. In de toekomst komen wij zeker weer terug bij hun.”

Hartman en zn Horeca Service

is een online horeca leverancier. Zij leveren alles voor in en om de Horeca van grootkeuken apparatuur tot aan werkschoenen. Toen dit bedrijf bij ons kwam vonden zij het erg lastig om met hun webshop met zoveel producten en pagina’s hoog in Google te komen. Dit was namelijk nog geen enkel ander SEO bureau gelukt ondanks diverse duidelijke afspraken, contracten etc. Gelukkig zijn zij bij ons terechtgekomen en hebben wij het tij kunnen keren. Door het plaatsen van ons Ultieme SEO Pakket is het bedrijf Hartman en Zn gigantisch omhoog geschoten in de rankings van Google. De DR stijging van maar liefst 70+ heeft ervoor gezorgd dat zij van heel weinig organische bezoekers (19 per maand) naar ruim 1400 organische bezoekers zijn gestegen. Dit is een stijging van meer dan 7000% (!).

Ons team vroeg Hartman en zn Horeca Service naar een reactie op onze diensten: ”Door onze eerdere ervaringen met veel malafide marketing bureaus durfde wij het eigenlijk niet aan om voor een vrij groot bedrag met deze partij in zee te gaan. Na een balafspraak gemaakt te hebben en alles goed doorgenomen te hebben zijn wij toch akkoord gegaan. Deze resultaten hadden wij zeker niet verwacht en zijn er ook heel erg blij mee. Vooral onze zoekwoorden zijn heel erg gestegen waardoor wij nu ook meer potentiële klanten op onze website krijgen. Dit pakket raden wij elke website aan en vooral die met veel pagina’s want onszelf was het nooit gelukt. Bedankt voor de super resultaten wij komen hier zeker terug.”

SV Kinderauto’s

is een kinderspeelgoed bedrijf uit Beetsterzwaag. Zij kwamen bij ons met een compleet nieuwe website zonder enig SEO verleden. Wij hebben SV geholpen om hun website vanaf het begin geheel SEO optimaal op te bouwen. Door onze effectieve manier van linkbuilding hebben zij binnen een korte tijd een mooie webshop opgebouwd die ook goed op Google te vinden is. SV heeft bij ons verschillende pakketten afgenomen en ook onze hulp gevraagd om de back-end van hun website SEO proof te maken. Dit is uitstekend gelukt en de resultaten zijn zeker niet tegengevallen.

Ons team vroeg SV Kinderauto’s naar een reactie op onze diensten:”Wij zijn heel erg tevreden over de resultaten die Ranking Results ons heeft gegeven. De communicatie verliep heel soepel en wij kregen op al onze vragen een uitgebreid antwoord. Ook zagen wij al snel een stijgende lijn in onze omzet. Wij raden Ranking Results zeker aan, omdat de hele ervaring gewoon erg goed was. Met vriendelijke groeten, SV Kinderauto’s.”

Svensson.club

is een online voedingssupplementen store. Van shakes tot vitamines, alles voor een gezonde levensstijl is te koop op de website van Svensson. De website zelf scoorde alleen nog niet optimaal in Google. De zoekwoorden scoorde nog erg laag in de zoekresultaten en als gevolg daarvan weinig tot geen organische bezoekers. Dat is natuurlijk iets wat je absoluut wilt voorkomen en daarom kwamen zij bij ons. Svensson heeft direct een Totaal Pakket C bij ons afgenomen. Dit pakket heeft ervoor gezorgd dat zij binnen een tijdsbestek van twee maanden met de top van Google meedoen. Door de gigantische DR stijging is niet alleen het totale aantal zoekwoorden verdubbeld, maar ook het organisch verkeer.

Ons team vroeg Svensson.club naar een reactie op onze diensten: ”Wij zijn zeer tevreden over het Totaal Pakket C en de diensten die Ranking Results geleverd heeft. Wij zijn zelfs zo tevreden dat wij direct na dit pakket onze andere websites hier ook ondergebracht hebben. Deze andere websites scoren nu ook direct al een stuk beter. Ranking Results weet zeker wat zij doen en behalen uitstekende resultaten voor ons. Gaan zeker een langdurige samenwerking tegemoet!”

Lock Secure

is een 24/7 beschikbare slotenmakers bedrijf. Toen Lock Secure bij ons kwam hadden zij al een website die op het gebied van SEO goed ontwikkeld was, maar hun zoekwoorden konden wel een ‘boost’ gebruiken. Onze Backlink & Blog pakketten zijn daar een zeer goede oplossing voor. Zij hebben een aantal van deze pakketten bij ons bestelt en de resultaten waren zoals altijd uitstekend. De zoekwoorden die wij voor hun behandeld hebben staan nu allemaal in de top vijf van de zoekresultaten.

Ons team vroeg Lock Secure naar een reactie op onze diensten: ”In het begin waren wij nog een beetje sceptisch over dit bedrijf, maar na zaken te hebben gedaan merken wij dat zij precies nakomen wat zij beloven. Ook wanneer wij met een paar vragen zaten konden wij meteen bij Ranking Results terecht en kregen wij uitgebreid antwoord. Voor ons was dit een reden om voor een lange termijn in zee te gaan werken met dit bedrijf. De resultaten zijn nooit tegengevallen en het feit dat zij hun pakketten aanbieden voor een eenmalige prijs is heel handig. Al met al een top bedrijf! Team Lock Secure.”

Hip-Wonen

is een webwinkel die gespecialiseerd is in meubels en accessoires. In het verleden hebben zij vrij weinig aandacht geschonken aan zoekmachine optimalisatie. Hierdoor stonden zij vrij laag in de zoekresultaten van Google. Totdat zij bij ons het Totaal Pakket A afnamen. De posities van de door ons behandelde zoekwoorden zijn aanzienlijk gestegen en zij zijn erg tevreden over de door ons geleverde diensten.

Ons team vroeg Hip-Wonen naar een reactie op onze diensten:”Ranking Results biedt een goede service en denkt met je mee, ze zijn nog druk bezig met onze website en daar houden ze ons goed van op de hoogte! Met hippe groeten, Het Hip-Wonen.nl team!”

Ridecars

is een speelgoedwinkel uit Rotterdam gespecialiseerd in elektrische kindervoertuigen. Toen wij met deze website aan de slag gingen stonden zij er niet goed voor. De website was pas net gerealiseerd en op het gebied van linkbuilding was er nog niks aan gedaan. Ook wouden zij niet alleen nationaal, maar ook regionaal veel beter gevonden worden. De fysieke winkel van Ridecars bevindt zich namelijk in het centrum van Rotterdam en dan is het wel handig om daar goed gevonden te worden voor het regionale publiek. Vooral in de grote steden is het vaak moeilijk om het regionale publiek te bereiken. Ons team heeft daar het perfecte pakket voor samengesteld namelijk het Lokale SEO pakket. Door het plaatsen van dit pakket werd Ridecars veel beter gevonden en trok het veel meer potentiele regionale klanten.

Het mooie van dit pakket is dat het niet alleen op regionaal gebied helpt, maar natuurlijk ook op nationaal gebied. De zoekwoorden hebben een hele grote stijging doorgemaakt waardoor de hoeveelheid nationale bezoekers ook aanzienlijk steeg. Ons team vroeg Ridecars naar een reactie op onze diensten: ”Via via hoorde wij van Ranking Results uit Doetinchem en hebben uiteindelijk besloten om een pakket bij hun af te nemen. Dit is ons heel goed bevallen en wij zullen zeker in de toekomst nog terug komen. Er is precies geleverd wat er beloofd werd. Top service en diensten. Het Ridecars team”

Schadeherstelproducten

is een webshop die gespecialiseerd is in schadeherstel producten. Zij hadden al een vrij professionele website, maar er werd totaal niet gescoord in Google. De reden hierachter was vrij simpel: geen tijd. Toen zijn wij aan tafel gaan zitten met de eigenaar Patrick en hem uitgelegd dat wij alles voor hem uit handen nemen. Dit vond hij zeker een goed idee en ons team is meteen daarna met de webshop aan de slag gegaan. Uiteindelijk hebben zij een Totaal Pakket B bij ons afgenomen. Dit pakket heeft ervoor gezorgd dat zij door het algoritme van Google erkent werden en de zoekwoorden een grote ‘boost’ kregen.

Ons team vroeg Schadeherstelproducten naar een reactie op onze diensten: ”Toen Ranking Results mij benaderden was ik vrij sceptisch en twijfelde ik aan hun beloftes. Gaandeweg hebben ze mij toch over kunnen halen en heb ik een pakket geprobeerd. Hiervan heb ik geen spijt gekregen. Werd goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en kreeg zelfs gratis tips over hoe ik de achterkant van mijn website SEO vriendelijk kon inrichten. De resultaten blijven lang zichtbaar en heb er eigenlijk weinig meer mee te doen. Bedankt heren!”

PaLu dak- en gevelsevice

PaLu dak- en gevelservice is een ervaren bedrijf wat in heel het land actief is. Zij zijn gespecialiseerd in het o.a. reinigen van daken en gevels. Toen zij bij ons kwam hadden zij al een zeer professioneel ogende website, maar hun teksten waren nog niet SEO optimaal geschreven. Ook hun zoekwoorden stonden nog erg laag in de zoekresultaten van Google. Dit resulteerde erin dat er nog bijna niemand organisch op hun website terecht kwam. De combinatie van onze Backlink & Blog pakketten en het Back-End Optimalisatie Pakket hebben ervoor gezorgd dat dit probleem werd verholpen. Zij hebben een aantal van deze pakketten bestelt en de resultaten waren zoals altijd uitstekend. De zoekwoorden die wij voor hun behandeld hebben staan nu allemaal vrij hoog in de zoekresultaten. Tevens zijn alle teksten SEO optimaal herschreven en is de back-end van deze website zeker voor de komende jaren optimaal ingesteld.

Ons team vroeg PaLu dak- en gevelservice naar een reactie op onze diensten: ”Doordat ik zelf veel onderweg ben naar klanten en druk ben met mijn werk heb ik geen tijd gehad om mijn SEO te regelen. Toen kwamen de heren van Ranking Results op mijn pad en ben ik een samenwerking met hun aangegaan. De resultaten die hun in zeer korte tijd hebben behaald ben ik erg over te spreken. Zij hebben alles voor mij uit mijn handen genomen waardoor ik mij volledig kon focussen op mijn klanten. Mijn klantenkring is extreem toegenomen na al deze werkzaamheden. Bedankt voor alle hulp! Groeten Patrick van PaLu dak- en gevelservice.”

Janssen Auto’s

is een exclusief autobedrijf uit Doetinchem. Met al ruim 35 jaar ervaring hebben zij een grootschalig autobedrijf opgebouwd, maar op Google waren zij helaas nog helemaal niet te vinden. Toen zij bij ons kwamen stond hun website er heel slecht voor. De website was verouderd en er heeft nooit enige linkbuilding plaatsgevonden. Ons team is daar meteen mee aan de slag gegaan en wij hebben een totaal nieuwe website gecreëerd. Ook hebben zij een
Totaal Pakket C bij ons afgenomen. Dit pakket heeft ervoor gezorgd dat zij door het algoritme van Google erkent werden en de zoekwoorden een grote ”boost” kregen.

Ons team vroeg Janssen Auto’s naar een reactie op onze diensten: ”De jongens van Ranking Results hebben ons naar een veel hoger niveau gebracht. Niet alleen op het gebied van linkbuilding, maar ook door het bouwen van een geheel nieuwe website. Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten en zullen hier pakketten blijven afnemen. Alles was vanaf het begin erg duidelijk en wij werden goed op de hoogte gehouden. Ook merken wij dat we nu veel beter door potentiele klanten gevonden worden en dat is natuurlijk wat ieder bedrijf wilt. Bedankt voor de top service jongens. Groeten Janssen Auto’s Doetinchem”

‘T Kralenstulpje

is een zeer unieke webwinkel die gespecialiseerd is in kraaltjes en sieraden. Deze website heeft veel producten en losse pagina’s waardoor zij vrij laag in de zoekresultaten van Google stonden. Totdat zij bij ons het Totaal Pakket C afnamen. De posities van de door ons behandelde zoekwoorden en (sub)pagina’s zijn aanzienlijk gestegen en zij zijn erg tevreden over de door ons geleverde diensten.

Ons team vroeg Het Kralenstulpje naar een reactie op onze diensten: ”Ranking Results heeft gedaan wat ze hebben beloofd! Klantvriendelijk en geduldig. Uitgebreide nette communicatie. Ik ben tevreden! In de toekomst ga ik ze zeker vragen wat ze nog meer voor me kunnen betekenen!
Groetjes Esther www.kralenstulpje.nl

Wordt jouw case de volgende?

Vertel ons jouw uitdaging