De portfolio van Ranking Results

Onderstaande bedrijven zijn door ons gevraagd een onafhankelijke review te schrijven over de beleving die zij hebben gehad bij het afnemen van onze diensten. Deze reviews zijn geheel naar eigen zeggen ingevuld en hier hebben wij zelf niks aan veranderd.

U vraagt, wij schrijven Blogteksten

Cars4Kids

is een kinderspeelgoed bedrijf uit Doetinchem. Zij hebben bij ons het Totaal Pakket C afgenomen. Dit pakket hebben wij binnen twee weken voltooid met een uitstekend resultaat! Toen Cars4Kids zich bij ons meldde hadden zij een totale domeinwaarde van 22 DR. In de tussentijd staan zij nu met elk (aan ons doorgegeven) zoekwoord bovenaan op Google. Ook is de totale domeinwaarde gestegen naar (op dit moment) 59 DR. Al met al is dit dus een zeer geslaagd resultaat!

Ons team vroeg Cars4Kids naar een reactie op onze diensten:
”Wij hebben al 15 jaar ervaring met online verkoop. We hebben al enkele malen samen gewerkt met andere linkbuilding bureau’s alleen werkte zij altijd met dure contracten van minimaal 1 jaar. Toen kwam Jordy van Ranking Results met zijn producten. Hier heb ik toen een totaal pakket C afgenomen. We zagen na enkele dagen de domeinwaarde stijgen. Ons team is heel blij met het resultaat en wat we ook heel fijn vinden is dat het pakketten zijn zonder contract. Hierdoor zaten we nergens aan vast. Ook hebben wij onze omzet zien groeien, doordat onze website hoger in Google is gekomen en meer mensen onze website hierdoor bezoeken. Ranking Results bedankt voor de fijne communicatie en de goede service!”

Hip-Wonen

is een webwinkel die gespecialiseerd is in meubels en accessoires. In het verleden hebben zij vrij weinig aandacht geschonken aan zoekmachine optimalisatie. Hierdoor stonden zij vrij laag in de zoekresultaten van Google. Totdat zij bij ons het Totaal Pakket A afnamen. De posities van de door ons behandelde zoekwoorden zijn aanzienlijk gestegen en zij zijn erg tevreden over de door ons geleverde diensten. Ons team vroeg Hip-Wonen naar een reactie op onze diensten:”Rankging Results biedt een goede service en denkt met je mee, ze zijn nog druk bezig met onze website en daar houden ze ons goed van op de hoogte! Met hippe groeten, Het Hip-Wonen.nl team!”

SV Kinderauto’s

is een kinderspeelgoed bedrijf uit Beetsterzwaag. Zij kwamen bij ons met een compleet nieuwe website zonder enig SEO verleden. Wij hebben SV geholpen om hun website vanaf het begin geheel SEO optimaal op te bouwen. Door onze effectieve manier van linkbuilding hebben zij binnen een korte tijd een mooie webshop opgebouwd die ook goed op Google te vinden is. SV heeft bij ons verschillende pakketten afgenomen en ook onze hulp gevraagd om de back-end van hun website SEO proof te maken. Dit is uitstekend gelukt en de resultaten zijn zeker niet tegengevallen. Ons team vroeg SV Kinderauto’s naar een reactie op onze diensten:”Wij zijn heel erg tevreden over de resultaten die Ranking Results ons heeft gegeven. De communicatie verliep heel soepel en wij kregen op al onze vragen een uitgebreid antwoord. Ook zagen wij al snel een stijgende lijn in onze omzet. Wij raden Ranking Results zeker aan, omdat de hele ervaring gewoon erg goed was. Met vriendelijke groeten, SV Kinderauto’s.”

Lock Secure

is een 24/7 beschikbare slotenmakers bedrijf. Toen Lock Secure bij ons kwam hadden zij al een website die op het gebied van SEO goed ontwikkeld was, maar hun zoekwoorden konden wel een ”boost” gebruiken. Onze Backlink & Blog pakketten zijn daar een zeer goede oplossing voor. Zij hebben een aantal van deze pakketten bij ons bestelt en de resultaten waren zoals altijd uitstekend. De zoekwoorden die wij voor hun behandeld hebben staan nu allemaal in de top vijf van de zoekresultaten. Ons team vroeg Lock Secure naar een reactie op onze diensten: ”In het begin waren wij nog een beetje sceptisch over dit bedrijf, maar na zaken te hebben gedaan merken wij dat zij precies nakomen wat zij beloven. Ook wanneer wij met een paar vragen zaten konden wij meteen bij Ranking Results terecht en kregen wij uitgebreid antwoord. Voor ons was dit een reden om voor een lange termijn in zee te gaan werken met dit bedrijf. De resultaten zijn nooit tegengevallen en het feit dat zij hun pakketten aanbieden voor een eenmalige prijs is heel handig. Al met al een top bedrijf! Team Lock Secure.”

Janssen Auto’s

is een exclusief autobedrijf uit Doetinchem. Met al ruim 35 jaar ervaring hebben zij een grootschalig autobedrijf opgebouwd, maar op Google waren zij helaas nog helemaal niet te vinden. Toen zij bij ons kwamen stond hun website er heel slecht voor. De website was verouderd en er heeft nooit enige linkbuilding plaatsgevonden. Ons team is daar meteen mee aan de slag gegaan en wij hebben een totaal nieuwe website gecreëerd. Ook hebben zij een
Totaal Pakket C bij ons afgenomen. Dit pakket heeft ervoor gezorgd dat zij door het algoritme van Google erkent werden en de zoekwoorden een grote ”boost” kregen. Ons team vroeg Janssen Auto’s naar een reactie op onze diensten: ”De jongens van Ranking Results hebben ons naar een veel hoger niveau gebracht. Niet alleen op het gebied van linkbuilding, maar ook door het bouwen van een geheel nieuwe website. Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten en zullen hier pakketten blijven afnemen. Alles was vanaf het begin erg duidelijk en wij werden goed op de hoogte gehouden. Ook merken wij dat we nu veel beter door potentiele klanten gevonden worden en dat is natuurlijk wat ieder bedrijf wilt. Bedankt voor de top service jongens. Groeten Janssen Auto’s Doetinchem”

Ridecars

is een speelgoedwinkel uit Rotterdam gespecialiseerd in elektrische kindervoertuigen. Toen wij met deze website aan de slag gingen stonden zij er niet goed voor. De website was pas net gerealiseerd en op het gebied van linkbuilding was er nog niks aan gedaan. Ook wouden zij niet alleen nationaal, maar ook regionaal veel beter gevonden worden. De fysieke winkel van Ridecars bevindt zich namelijk in het centrum van Rotterdam en dan is het wel handig om daar goed gevonden te worden voor het regionale publiek. Vooral in de grote steden is het vaak moeilijk om het regionale publiek te bereiken. Ons team heeft daar het perfecte pakket voor samengesteld namelijk het Lokale SEO pakket. Door het plaatsen van dit pakket werd Ridecars veel beter gevonden en trok het veel meer potentiele regionale klanten.

Het mooie van dit pakket is dat het niet alleen op regionaal gebied helpt, maar natuurlijk ook op nationaal gebied. De zoekwoorden hebben een hele grote stijging doorgemaakt waardoor de hoeveelheid nationale bezoekers ook aanzienlijk steeg. Ons team vroeg Ridecars naar een reactie op onze diensten: ”Via via hoorde wij van Ranking Results uit Doetinchem en hebben uiteindelijk besloten om een pakket bij hun af te nemen. Dit is ons heel goed bevallen en wij zullen zeker in de toekomst nog terug komen. Er is precies geleverd wat er beloofd werd. Top service en diensten. Het Ridecars team”

Wordt jouw case de volgende?

Vertel ons jouw uitdaging