Showing the single result

Lokale SEO

Heeft u een bedrijf dat zich vooral richt op klandizie uit uw eigen regio? Dan speelt lokale SEO een hele grote rol voor uw online marketing strategie. Door middel van lokale SEO kunt u de strijd aan gaan met bedrijven uit uw regio en deze passeren in de zoekresultaten van Google. Hierdoor zal uw bedrijf meer opvallen en zal u binnen no-time meer regionale klanten gaan aantrekken.

Wat is lokale SEO?

Veel bedrijven richten zich specifiek alleen op de eerste peiler van het zoekalgoritme van Google. Dit betekent dat bedrijven met hun branche gerelateerde zoekwoorden graag zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google willen komen. Bijna elk bedrijf denkt dat dit voor hen het allerbeste is om zo de klandizie te laten stijgen, maar er is ook een tweede peiler waar het algoritme van Google naar kijkt. Deze tweede peiler kijkt specifiek naar de websites die zich richten op de mensen uit hun eigen regio. Dit wordt lokale SEO genoemd. Met betrekking tot het originele zoekalgoritme kan iedereen in heel Nederland bovenaan in Google komen te staan. Of het bedrijf nou in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht of Amsterdam zit maakt niet uit. Google zet de pagina met het beste antwoord op de vraag bovenaan. Bij lokale SEO speelt de locatie van uw bedrijf wel degelijk een rol. Zo krijgen lokale bedrijven de kans om de strijd aan te gaan met de grote landelijke bedrijven. Deze strijd wilt u natuurlijk graag winnen en daar kunnen wij een handje bij helpen.

Waarom gebruik maken van lokale SEO?

De reden waarom Google een apart zoekalgoritme heeft ingericht voor lokale SEO is simpelweg omdat de bezoekers daar behoefte aan hebben. Wanneer een persoon in Papendrecht op zoek is naar een juwelier dan heeft hij/zij niks aan het adres van een juwelier in Middelburg. Daarom voldoet lokale SEO aan de behoefte van de bezoeker en het doel van Google is de bezoeker zo goed mogelijk helpen. Dit blijkt ook uit de cijfers van lokale zoekopdrachten. In 50% van de gevallen bezoekt een gebruiker van de lokale zoekresultaten binnen een dag de winkel die ze hebben gevonden in Google. 18% van de lokale zoekopdrachten resulteren in een aankoop. Tevens maakt 96% van de desktop bezitters gebruik van lokale zoekopdrachten. Het optimaliseren van uw lokale SEO zal u als regionale ondernemer dan ook echt meer omzet opleveren. Genoeg redenen dus om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met deze zoekmachine optimalisatie voor de lokale zoekresultaten.

Hoe helpt Ranking Results bij het optimaliseren van uw lokale SEO?

Wij zullen onze sterke backlinks (70+ DR) gebruiken en koppelen aan uw Google Maps locatie. Ook zullen wij SEO optimale blogs schrijven met daarin een verwijzing naar uw bedrijf en uw locatie. Hierdoor zal u binnen een korte tijd veel sneller gevonden worden via de lokale zoekresultaten en zal uiteindelijk uw lokale klandizie stijgen. Ons team streeft ernaar om uw organische bezoekers te verhogen om zo uw omzet te laten stijgen. Met dit pakket zal dat ook zeker moeten lukken.

16% korting
Original price was: € 1.395,00.Current price is: € 1.175,00. incl. btw

Uw website hoger in de lokale zoekresultaten.

Bent u een ondernemer die veel te maken heeft met lokale klandizie? Dan is dit totaal pakket ideaal voor uw bedrijf. In dit pakket zitten de belangrijkste elementen van onze lokale SEO strategie inbegrepen, voor een eenmalige prijs.

Wij ontwikkelen al onze backlinks en blogs geheel zelf. Hierdoor is onze manier van linkbuilding erg flexibel en kunnen wij alles naar de wensen van onze klanten aanpassen. Alle backlinks en blogs zullen dus branche gerelateerd ontwikkeld worden. Doordat wij onze backlinks en blogs zelf creëren kunnen wij garanderen dat er alleen maar hoge kwaliteit (minimaal 70+ DR) links geleverd worden. Uiteraard geen ”startpagina” of black label links, alles is geheel White-Label. Ook controleren wij alle backlinks en blogs nog extra een keer voordat deze door onze drip feed geplaatst worden.

Wat houdt het pakket in?

  • 300 (70+ DR gegarandeerde) backlinks die wij persoonlijk linken naar uw website en naar uw Google Maps locatie.
  • 300 internationale blogs die wij zelf zullen schrijven en koppelen aan uw bedrijfslocatie.
  • Een gegarandeerde DR stijging van maar liefst 50+ DR.
  • Wij zullen uw website blijven monitoren om deze zo optimaal mogelijk te laten stijgen.
  • Een compleet pakket om vandaag nog te beginnen met het optimaliseren van uw lokale SEO positie.

Totaal krijgt u dus 300 unieke backlinks (gegarandeerd 70+ DR en van een zeer hoge kwaliteit) en 300 unieke blog plaatsingen. Deze worden allemaal handmatig gekoppeld aan uw website, uw zoekwoorden en uw bedrijfslocatie. Dit allemaal voor een eenmalig bedrag van €1175, wat betekent dat u nog geen €2 per link betaalt. Tevens garanderen wij een domeinwaarde stijging van maar liefst 50+ DR, wat erg veel voordelen met zich meebrengt.

Waarvoor zorgt het pakket?

Dit pakket zorgt ervoor dat uw lokale SEO naar een verbeterd niveau gebracht gaat worden, waardoor uw lokale posities in de zoekresultaten zullen verbeteren. Ook zal u hierdoor hoger in Google Maps verschijnen. Deze verbeteringen zullen leiden tot een sterke toename van uw lokale bezoekers.

Al onze prijzen zijn incl. BTW en een eenmalige kostenpost!


Wilt u toch een ander product bekijken? Klik dan hier. Of wilt u liever toch nog wat meer lezen over onze diensten? Klik dan hier.

Welkom bij Rankingresults.nl

Om de website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring, klik dan op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan. Wil je meer weten? Bekijk dan ons privacybeleid.