Showing the single result

Het ultieme SEO pakket

Is uw bedrijf actief in een branche met veel sterke concurrentie en wilt u hen een paar stappen voorzijn? Dan is dit pakket echt wat voor u! De naam van dit pakket zegt het eigenlijk al: Het ultieme SEO pakket met daarin de crème de la crème van de linkbuilding industrie. Na jarenlange ontwikkeling en onderzoek zijn wij erg trots om dit pakket aan te bieden. Bloed, zweet en tranen zijn in dit pakket gestopt om zo het meest ultieme resultaat te behalen. De backlinks en blogs die wij voor dit pakket gebruiken vindt u niet terug in onze andere pakketten. Deze links worden geheel op maat ontwikkeld en zullen continue gemonitord worden door onze SEO specialisten. Ook hebben deze backlinks een DR waarde van maar liefst 90+ (!) waardoor wij een domeinwaarde stijging garanderen van 70+ DR. Dit houdt in dat uw domein dezelfde waardes (voor Google) gaat ontwikkelen als grote nationale bedrijven zoals: Bol.com, 123inkt, VidaXL etc. Zoals u weet scoren dit soort bedrijven uitstekend op hun zoekwoorden en staan zij gemiddeld heel hoog in de zoekresultaten van Google. Met dit pakket zullen wij nagenoeg dezelfde linkbuilding strategie toepassen waardoor uw domeinwaarde dezelfde stijging zal vertonen.

25% korting
Original price was: € 1.999,00.Current price is: € 1.499,00. incl. btw

Gegarandeerde totale stijging van uw DR naar 70+ (!)

Wij garanderen een totale domeinwaarde stijging van 70+ DR binnen 1 á 2 maanden, waardoor uw positie in Google een optimale boost krijgt. Voor dit pakket gebruiken wij onze sterkste backlinks en blog pagina’s. Vanaf de start tot het eind wordt u op de hoogte gehouden van het proces. Dit pakket wordt geheel op maat ontworpen om zo de hoogst mogelijke resultaten te behalen.

Wij ontwikkelen al onze backlinks en blogs geheel zelf en geheel handmatig. Hierdoor is onze manier van linkbuilding erg flexibel en kunnen wij alles naar de wensen van onze klanten aanpassen. Alle backlinks en blogs zullen dus branche gerelateerd ontwikkeld worden. Doordat wij onze backlinks en blogs zelf creëren kunnen wij garanderen dat er alleen maar hoge kwaliteit (minimaal 70+ DR) links geleverd worden. Uiteraard geen ”startpagina” of black label links, alles is geheel White-Label. Ook controleren wij alle backlinks en blogs nog extra een keer voordat deze door onze drip feed geplaatst worden.

Wat houdt het pakket in?

  • Een oneindig aantal 90+ DR backlinks die continu vernieuwd en geoptimaliseerd worden naar de reactie van uw website.
  • Een oneindig aantal internationale en nationale blog plaatsingen.
  • Een totale DR stijging van uw website van minimaal 70+ DR.
  • Een revolutionair pakket die uw website gegarandeerd naar de top van Google zal brengen.

Waarvoor zorgt het pakket?

Door dit pakket te kiezen behoort u gegarandeerd met uw bedrijf tot de top van Google en zal u veelvuldige stijgingen zien. Doordat wij gebruik maken van zeer hoge kwaliteit backlinks en blogs zullen de stijgingen waardevast blijven, zodat u deze posities nooit meer kwijtraakt.

Al met al is dit een optimaal pakket voor iemand die zijn positie in Google wil verbeteren en met de top wil meedraaien zonder dat hij/zij er ooit meer wat voor hoeft te doen. Dit pakket kost u eenmalig €1499 en u zit daarbij niet vast aan een abonnement.

Tevens zijn wij zo overtuigd van de kracht van dit pakket dat als de beschreven stijgingen niet behaald zijn wij u het geld terug betalen (nog niet voorgekomen maar wel de garantie die wij geven).

Al onze prijzen zijn incl. BTW en een eenmalige kostenpost!


Wilt u toch een ander product bekijken? Klik dan hier. Of wilt u liever toch nog wat meer lezen over onze diensten? Klik dan hier.

Welkom bij Rankingresults.nl

Om de website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Wil je de best mogelijke gebruikservaring, klik dan op 'Accepteren' om hiermee akkoord te gaan. Wil je meer weten? Bekijk dan ons privacybeleid.